om gratismatte.se

Välkommen! Låt gratismatte.se bli er vägledning till ett roligare och mer omväxlande lärande i matte.  Med begrepp, metoder och problemlösning på varje kunskapsområde blir  det lättare och mer varierat att lära sig matte. Välj nivå i menyn och starta terminen med glädje!

För dig som är ELEV finns mängder av olika kunskapsområden att välja bland. Klicka bara i menyn och välj om du vill ha dem på datorn, i mobilen eller om du hellre skriver ut. Alla kunskapsområden innehåller Begrepp, Metoder och Problemlösning helt enligt läroplanen Lgr 11.

För alla FÖRÄLDRAR är vårt mål att ni tillsammans med era barn ska utveckla matten och lyckas med studierna hemma. Vi presenterar också en bank av texter från Skolverket och andra viktiga aktörer.

Du som är LÄRARE kommer också att inspireras av gratismatte.se. Använd vårt material för hela gruppen eller för den elev som gillar att arbeta med matte på det sätt vi bygger lärandet. Tydliga indelningar i E, C och A-nivå ger alla en utmaning.

Vi som skapar gratismatte har tjugo års erfarenhet av spännande matte i många olika skolor. Här ger vi alla samma härliga chans att utveckla sin matte; du som är elev, du som är förälder och du som är lärare. Under senaste året har vi passerat 17 000 användare! Härligt att vi gör skillnad!Hör gärna av dig till gratismatte.se@gmail.com.

Känn er alla välkomna till gratismatte.se. Tillsammans med era tankar och förslag skapar vi Sveriges bästa och mest jämställda matte.